top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Onafhankelijke, onpartijdige en professionele mediator Waalwijk

Ben je op zoek naar een onafhankelijke, onpartijdige en bovenal professionele mediator in Waalwijk? Maak dan kennis met Bregje de Jong van Het Scheidingscollectief. Ons team bestaat uit ervaren en deskundige mediators die je begeleiden tijdens een echtscheiding. Wij zorgen er voor dat de scheiding harmonieus en soepel verloopt. Naast dat we kijken naar de praktische kant, denken we mee over de emotionele kant. Bij een scheiding komen namelijk altijd veel emoties kijken. Wij houden hier rekening mee en nemen hier de tijd voor. jullie mediator Bregje zal voelen als een veilig baken in deze roerige tijd.

 

Waar kunnen onze mediators Waalwijk mee helpen?

Onze mediator in Waalwijk helpt met diverse vraagstukken. Zo worden uiteraard de financiële en fiscale kant van de scheiding ter sprake gebracht. Hoe wordt de inboedel verdeeld? Wie blijft er in het huis of hoe pakken we de verkoop van de woning aan? Daarnaast helpen we met het opstellen van een ouderschapsplan. Tot slot zorgen wij voor nazorg. Zo vinden we het belangrijk om te bespreken hoe je leven er na de scheiding uit zal zien. Hoe ga je je leven inrichten en waar heb je eventueel hulp mee nodig? Wij helpen je op alle gebieden.

 

Contacteer onze mediator in Waalwijk

Wil je meer weten over de diensten van Bregje, onze mediator in Waalwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail. Ook kun je via de website direct een afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je al je vragen stellen en kennis maken met onze mediator. Voor meer informatie kun je ook even rondkijken op onze website. Hier vind je veel praktische informatie en stellen onze mediators zich voor. Goed om te weten: Het Scheidingscollectief beschikt over vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page