top of page

Over ons

200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg

Ik ben sinds 2006 familie mediator. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in complexe scheidingen met kinderen. Door mijn juridische achtergrond (HBO en WO) bemiddel ik bij alle juridische en financiele zaken. 

Ik ben al meer dan 15 jaar KIES coach, ouderschapsbegeleider en communicatie coach waardoor ik gespecialiseerd ben in scheiden met kinderen. Als ouderschapsbemiddelaar werk ik elke dag aan zeer complexe scheidingszaken. 

Ik ben doortastend, empatisch en deskundig in elke scheiding. 

Samen met Lisa heb ik alle expertise in huis om elke scheiding, ook bij ondernemers, huwelijkse voorwaarden of samengestelde gezinnen te begeleiden. Daarbij is mijn filosofie dat als partijen er samen uit willen komen er altijd een weg is.

Als je samen met je partner afspraken wilt maken dan sta ik steeds aan jullie zijde.

Lisa januari 2022.jpg

Eerst mediator, toen familierechtadvocaat en nu weer fulltime familie mediator, KIES coach en financieel echtscheidingsadviseur.

Sinds 2004 ben ik familie mediator. En sinds 2006 werk ik samen met Bregje in onze mediationpraktijk. Samen weet je namelijk meer. Onze specialisatie is (complexe) scheidingen met kinderen.

In 2020 heb ik de juridische master fiscaal recht afgerond waardoor ik mijn familierecht kennis heb uitgebreid en ook fiscalist ben. 

Mediation is de beste manier om je scheiding te regelen. Ook als het tussen cliënten even moeilijk wordt zet ik door en help jullie goede afspraken met elkaar te maken. Beter even wat meer moeite doen en er toch samen uitkomen dan ieder naar een eigen advocaat. Dat weet ik temeer omdat ik zelf ook advocaat ben geweest.

Samen je scheiding regelen? Ik ben er voor jullie.

MfN_Registermediator_72dpi logo.jpg
NMV_logo.png
De scheidingsdeskundige logo.png
beeldmerk-hightrust_lc_rgb.jpg
logo kies.png
bottom of page