Den Bosch, 16 maart 2022, Kristiana Vladsika, 9/10

Mijn ex was vreemdgegaan en daarom had ik echt een achterstand in de verwerking van de scheiding. Lisa was naar ons allebei wel heel respectvol en luisterde naar ons allebei. Eerst vond ik dat moeilijk omdat ik boos en verdrietig was. Maar we hebben samen kinderen dus is het belangrijk dat we wel verder kunnen. We hebben hele goede afspraken gemaakt en kunnen nu verder met ons leven. Achteraf moet ik toegeven dat ons huwelijk niet meer was wat het moest zijn. Het is beter zo. Ik ben blij dat we goede begeleiding hebben gehad. 

Tilburg, 2 februari 2022, Jan, 7/10

duurde veel te lang maar ja zal wel zo horen

Drunen, 12 januari 2022, anoniem, 9/10

Wij hadden een heel complexe scheiding vanwege mijn onderneming. De mediation en juridische afwikkeling was daardoor ingewikkeld. Lisa heeft ons samen met de bedrijfswaardeerder stap voor stap door het traject geholpen. Daardoor heb ik het toch als heel overzichtelijk ervaren. Dank jullie wel daarvoor. 

Rosmalen, 29 november 2021, de Jong, 10/10

Zonder jullie waren mijn ex en ik er niet uitgekomen. Echt super bedankt. De bloemen komen nog ;-)

Vught, 27 oktober 2021, Victor en Roos, 8/10

scheidingscollectief heeft ons goed geholpen

Eindhoven, 3 september 2021, anoniem, 9/10

Bregje heeft ons heel goed begeleid. Vooral haar aandacht voor de kinderen en hoe we als ouders met elkaar verder moeten vond ik erg fijn. De kinderen vonden het ook fijn bij KIES.

Beusichem, 15 juli 2021, Miranda, 9/10

dank je wel voor de herberekening Lisa, wij kunnen weer verder. Tot volgend jaar.

Berkel Enschot, 9 mei 2021, José van de Ven, 8/10

goed geholpen, dank je wel Bregje

Den Bosch, 7 mei 2021, Bert Krijnen, 7/10

prima dienstverlening

Haaren, 15 maart 2021, Tina de Laat, 9/10

goede begeleiding   mijn man en ik reden het scheidingscollectief aan

Zaltbommel, 28 februari 2021, Dmitri en Sanne, 9/10 

Wij wilden echt van a tot z geholpen worden en Lisa heeft dat heel goed gedaan. Ze is heel deskundig en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Onze kinderen hebben ook meegedaan aan KIES en ze vonden het heel fijn. Lisa super bedankt voor je goede zorgen en hopelijk kunnen we je bellen als we nog vragen hebben.

Den Bosch, 2 januari 2021, Maria, 9/10 

Wij zijn goed geholpen bij onze scheiding door het scheidingscollectief. Wij hadden niet zo'n ingewikkelde scheiding dus we waren ook snel klaar.              

Eindhoven, 23 december 2020, Sylvia, 10/10 

Het scheidingscollectief heeft me enorm goed begeleid en het is me erg goed bevallen , alles online en via mail en Telefoon . Ze denkt met je mee en geeft goede adviezen .Daar ik in een zeer moeilijke situatie zit , is Het fijn iemand te hebben die met je mee denkt         

 

Vught, 15 december 2020, anoniem, 10/10

Wij zijn heel tevreden over het Scheidingscollectief. We zijn super goed geholpen en door alle goede adviezen voor onze belastingaangifte hebben we heel veel geld bespaard.

Eindhoven, 14 december 2020, Johan T, 10/10 

Onze ervaring met Bregje is alleen maar positief.Aardig ..neemt de tijd ..duidelijk uitleg.Geduld.. als heel fijn ervaren.

Den Bosch, 21 oktober 2020, anoniem, 10/10 

Vakkundig (en vlot) door de scheiding heen geloodst. Prettige opbouw van de te bespreken onderwerpen en ons telkens goed op de hoofdlijnen gehouden. Snelle reactie op aanvullende vragen. Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met Lisa. Nogmaals bedankt!

Den Bosch, 9 augustus 2020, Irene en Hans, 1/10
Het Scheidingscollectief wilde ons dossier niet aannemen. Echt belachelijk. Nogal ontevreden dus.

Tilburg/Goirle, 31 juli 2020, Evelien de Kort, 9/10 

Bregje heeft ons goed geholpen. Het duurde door de vakantieperiode wel allemaal wat langer maar we zijn wel erg tevreden. 

Veldhoven, 16 juni 2020, anoniem, 8/10 

Bregje heeft ons goed geholpen. Een scheiding kost veel geld maar we kregen wel waar voor ons geld.  Online waren de gesprekken ook goed.