Wat onze cliënten over ons zeggen.

Haaren, 15 maart 2021, Tina de Laat, 9/10

goede begeleiding   mijn man en ik reden het scheidingscollectief aan

Zaltbommel, 28 februari 2021, Dmitri en Sanne, 9/10

 

Wij wilden echt van a tot z geholpen worden en Lisa heeft dat heel goed gedaan. Ze is heel deskundig en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Onze kinderen hebben ook meegedaan aan KIES en ze vonden het heel fijn. Lisa super bedankt voor je goede zorgen en hopelijk kunnen we je bellen als we nog vragen hebben.     

Den Bosch, 2 januari 2021, Maria, 9/10

 

Wij zijn goed geholpen bij onze scheiding door het scheidingscollectief. Wij hadden niet zo'n ingewikkelde scheiding dus we waren ook snel klaar.              

Eindhoven, 23 december 2020, Sylvia, 10/10

 

Het scheidingscollectief heeft me enorm goed begeleid en het is me erg goed bevallen , alles online en via mail en Telefoon . Ze denkt met je mee en geeft goede adviezen .
Daar ik in een zeer moeilijke situatie zit , is Het fijn iemand te hebben die met je mee denkt          

Vught, 15 december 2020, anoniem, 10/10

Wij zijn heel tevreden over het Scheidingscollectief. We zijn super goed geholpen en door alle goede adviezen voor onze belastingaangifte hebben we heel veel geld bespaard.

Eindhoven, 14 december 2020, Johan T, 10/10

 

Onze ervaring met Bregje is alleen maar positief.
Aardig ..neemt de tijd ..duidelijk uitleg.
Geduld.. als heel fijn ervaren.

Den Bosch, 21 oktober 2020, anoniem, 10/10

 

Vakkundig (en vlot) door de scheiding heen geloodst. Prettige opbouw van de te bespreken onderwerpen en ons telkens goed op de hoofdlijnen gehouden. Snelle reactie op aanvullende vragen. Eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met Lisa. Nogmaals bedankt!

Den Bosch, 9 augustus 2020, Irene en Hans, 1/10

 

Het Scheidingscollectief wilde ons dossier niet aannemen. Echt belachelijk. Nogal ontevreden dus.

Reactie Lisa Hermus; het is zeker jammer als u niet goed geholpen bent. Het is wel zo dat mediation alleen kan starten als de mediator verwacht dat zij de mediation tot een goed einde kan brengen.  

Tilburg/Goirle, 31 juli 2020, Evelien de Kort, 9/10

 

Bregje heeft ons goed geholpen. Het duurde door de vakantieperiode wel allemaal wat langer maar we zijn wel erg tevreden. 

Veldhoven, 16 juni 2020, anoniem, 8/10

 

Bregje heeft ons goed geholpen. Een scheiding kost veel geld maar we kregen wel waar voor ons geld.  Online waren de gesprekken ook goed.            

Het Scheidingscollectief is gevestigd in:

Eindhoven

Noord Brabantlaan 303

5657 GB Eindhoven

06 - 1736 4120

jong@hetscheidingscollectief.nl

Den Bosch

Vughterweg 1

5211 CH 's-Hertogenbosch

06 - 4305 2400

hermus@hetscheidingscollectief.nl

Tilburg

Groenstraat 139 - 155

5021 LL Tilburg

06 - 1736 4120

jong@hetscheidingscollectief.nl

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram