top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Volledige ontzorging met een scheidingsmediator in Vught

Als je gaat scheiden dan heb je al genoeg aan je hoofd en een scheidingsmediator in Vught

neemt dan de praktische zorgen over de scheiding van je weg.

Het Scheidingscollectief biedt een volledige en betaalbare afhandeling van je scheiding aan met mediators die niet alleen de zakelijke aspecten oppakken, maar ook de emotionele kant. Als je vraagstukken moet beantwoorden over de zorg voor jullie kinderen, over wie het huis krijgt, over jullie pensioen, over de salarissen en de inboedel, dan zijn dat beslissingen die jullie toekomst bepalen. Onze scheidingsmediators in Vught kijken verder dan papierwerk en handtekeningen alleen, want ze bieden ook advies en coaching over jullie leven na de scheiding.

 

Harmonieus scheiden met een scheidingsmediator Vught

De belangrijkste rol van een scheidingsmediator is om met jullie samen gesprekken te voeren.

Dit gebeurt altijd op een professionele en onpartijdige wijze en in een neutrale en rustige omgeving. We nemen alle tijd om exact op papier te zetten hoe jullie je scheiding

invulling willen geven. Op die manier verloopt het gehele proces soepel en efficiënt.

Dat is voor jou in deze lastige tijd al een hele zorg minder. Na een gesprek met onze scheidingsmediator Vught weet je dat je in goede handen bent, dat alles wordt opgepakt en

dat er niets over het hoofd wordt gezien. Jij kunt je dan richten op de emotionele verwerking van de scheiding, zonder dat je door stress in de weg gezeten wordt.

 

We gaan nog verder

Onze scheidingsmediators weten hoe moeilijk deze periode is voor jullie en begeleiden jullie op een emotionele en zakelijke wijze door het proces. Maar hoe moet het daarna, als alles afgerond is en je echt aan je nieuwe leven begint? Is dat voor nou nog een te overweldigend idee, dan bieden we bij Het Scheidingscollectief ook nazorg aan. Met ons verloopt je scheiding gemoedelijk, heb je geen stress over de afhandeling en leer je geleidelijk en met steun te wennen aan je nieuwe leven.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page