top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een scheidingsmediator in Eindhoven vind je bij Het Scheidingscollectief

Het Scheidingscollectief is een scheidingsmediator in Eindhoven die helpt bij het maken

van goede en duidelijke afspraken. Dat zijn afspraken die de rest van je leven bepalen en

die te maken hebben met belasting, financiën en het recht. Hoe regelen jullie de zorg voor de kinderen? Wat gebeurt er met het onroerend goed dat jullie samen bezitten?

Hoe zien jullie salarissen er uit na de scheiding? Wie blijft er in het huis wonen?

Dit zijn allemaal vragen die moeten worden beantwoord en dat is in deze lastige periode soms moeilijk zonder mediator op orde te brengen. Met onze mediators aan je zijde, weten jullie zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien.

 

Dit kan een scheidingsmediator in Eindhoven voor je doen

De taak van een scheidingsmediator is om gesprekken te begeleiden tussen beide partijen, om ervoor te zorgen dat er goede afspraken gemaakt worden, om deze afspraken correct op papier te zetten,

om alle punten te behandelen en de overeenkomst vervolgens in te dienen bij de rechtbank en de gemeente. Dat is de zakelijke kant van het verhaal. Onze scheidingsmediators in Eindhoven

gaan een stapje verder en helpen je ook door je te adviseren over de mogelijkheden

na de scheiding, door coaching aan te bieden en door op die manier samenspraak te bereiken.

Wij geloven namelijk dat de beste afspraken voor beide partijen alleen in samenspraak gemaakt kunnen worden.

 

Een vrijblijvende en kosteloze kennismaking

Wij streven naar harmonieuze en soepele scheidingen. Dat is voor jou een zorg minder in een lastige tijd. Daarnaast bieden we ook nazorg aan waarmee de overgang naar een nieuw leven wordt ondersteund en begeleid. Ben jij ook geïnteresseerde in onze scheidingsmediator diensten in Eindhoven, dan plan je gemakkelijk een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via het contactformulier, de telefoon of e-mail. Daarna weet je exact waar je aan toe bent en laat je je door ons volledig ontzorgen.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page