top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Begeleiding van begin tot eind met een scheidingsmediator in Den Bosch

Met onze scheidingsmediator Lisa Hermus in den Bosch krijgen jullie de begeleiding die je nodig hebt om niet alleen harmonieus uit elkaar te gaan, maar ook om er zeker van te zijn dat alles correct wordt afgerond. Onze mediators zijn onafhankelijk, onpartijdig en professioneel. Ze helpen jullie met het beantwoorden van de financiële, fiscale en juridische vraagstukken die bij een scheiding komen kijken én denken mee over de emotionele- en praktische kant. Een scheiding is emotioneel en dat maakt het soms moeilijk om samen tot een overeenkomst te komen waar beide partijen akkoord mee gaan. Onze mediators zijn er om dat in goede banen te leiden en om jullie te helpen het beste te maken van een lastige situatie.

 

Wat doet een scheidingsmediator Den Bosch?

Onze scheidingsmediators helpen jullie tot een complete en goede overeenkomst te komen. Jullie bespreken zaken zoals inkomens, inboedel, onroerend goed en zorg voor de kinderen. De gesprekken worden gevoerd in een rustige en neutrale omgeving en stoppen niet tot beide partijen tevreden zijn met de afspraken. Onze scheidingsmediators in Den Bosch kunnen jullie ook ondersteunen met persoonlijke coaching en advies, zodat ook de emotionele- en praktische aspecten van een scheiding op tafel komen. Uiteindelijk regelen ze de procedures die bij de gemeente en rechtbank in gang gezet moeten worden. Jullie krijgen dus professionele begeleiding bij elk aspect in het proces.

 

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page