top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Met een mediator is een scheidingsadvocaat Den Bosch overbodig

Jij en je partner hebben besloten om te gaan scheiden en soms zal je dan een scheidingsadvocaat Den Bosch aan moeten nemen om er zorg voor te dragen dat alles harmonieus en correct verloopt. Soms is het veel beter om een mediator van Het Scheidingscollectief te kiezen, want deze professionals zijn er voor jou van begin tot eind. Ze vinden niet alleen antwoord op de financiële, fiscale en juridische aspecten van een scheiding, maar zijn er ook met emotionele coaching en praktisch advies. Een scheiding is namelijk niet alleen het ondertekenen van papieren en het maken van afspraken, maar ook het verwerken van een traumatische gebeurtenis. Daarom krijg je van de mediators van Het Scheidingscollectief steun op alle vlakken, zelfs in de vorm van nazorg als alles achter de rug is.

 

Bespaar de kosten voor een scheidingsadvocaat Den Bosch

Er zijn situaties waarin een advocaat scheiding in Den Bosch onvermijdelijk is, maar vaak kan een mediator hetzelfde betekenen en dat op een harmonieuze en net zo professionele manier. Het gaat vaak ook sneller, want onze mediators zijn in staat om jullie scheiding in één of twee weekenddagen af te ronden. Welke optie je ook kiest, we zorgen ervoor dat jullie alle afspraken gemaakt hebben over zaken zoals inboedel, de kinderen, onroerend goed, pensioen en financiën. We zorgen ervoor dat de procedures bij de rechtbank en de gemeente correct worden afgerond. Daarnaast is er een supportgroep waar je gebruik van kunt maken en de nazorg ontvangt die je nodig hebt nadat alles achter de rug is en je er alleen voor staat.

 

Plan een gratis adviesgesprek in

Vergeet het inhuren van een scheidingsadvocaat in Den Bosch, want onze mediators zijn professioneel, onafhankelijk en zeer ervaren in scheidingsbemiddeling en coaching. Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in en je weet heel snel waar je aan toe bent. De eerste stap richting een harmonieuze en soepele scheiding zet je met Het Scheidingscollectief.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page