top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Scheiden in Tilburg: het Scheidingscollectief helpt je verder

Scheiden is natuurlijk nooit leuk en wanneer je gaat scheiden in Tilburg, wil je waarschijnlijk weten welke mogelijkheden je hebt. Moet je per sé gebruikmaken van een echtscheidingsadvocaat

of kan het ook op een meer gemoedelijke manier?

Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen om gebruik te maken van een mediator bij een

scheiding en dit wordt vaak ook door een rechter geëist alvorens een rechter een uitspraak zal doen. Een mediator van het Scheidingscollectief kijkt samen met jullie naar de zaken die geregeld moeten worden helpt hier ook bij. Een mediator kan er namelijk voor zorgen dat een vervelende situatie op deze manier toch soepel verloopt en voor iedereen het beste resultaat oplevert zonder dat hier een strijd over hoeft te ontstaan. Hierbij kan er per aspect gekeken worden, maar we kunnen ook ondersteuning bieden in alle aspecten die bij een scheiding komen kijken.

 

Scheiding Tilburg: begeleiding van een mediator

Een mediator is iemand die jou op een neutrale en onpartijdige manier begeleidt gedurende het hele traject van de scheiding in Tilburg. Hierbij wordt er rekening gehouden met de situatie die later na de scheiding ontstaat. Wat zijn de financiële mogelijkheden, waar moet je rekening mee houden,

wie gaat er voor de kinderen zorgen en hoe wordt dit geregeld?

Er komt ontzettend veel op je af en het is prettig als er iemand is die je kan begeleiden en de zaken overzichtelijk houdt. Dit is precies wat we bij het Scheidingscollectief nastreven: de scheiding zo soepel mogelijk en zonder problemen voor jou laten verlopen.

 

Scheiden in Tilburg zonder problemen

Wanneer jullie gaan scheiden in Tilburg, dan staan onze mediators voor jullie klaar. Zij kunnen alle vragen beantwoorden en helpen bij het regelen van ieder aspect van jullie scheiding. Onze mediators kunnen op alle fronten met jullie meedenken en proberen de scheiding zo soepel mogelijk te laten verlopen waarbij zij een neutrale rol in nemen. Heb je interesse of nog meer vragen? Dan ben je altijd welkom om contact op te nemen door te bellen, e-mailen of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek via de website.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page