top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Scheiden in Reeshof is minder lastig met een mediator

Scheiden in Reeshof is maar zelden gemakkelijk, maar met een mediator van Het Scheidingscollectief wordt het minder moeilijk.

Deze professionals zorgen er namelijk voor dat de gespreken soepel verlopen en productief zijn, dat de vraagstukken juist worden beantwoord en dat er niets over het hoofd wordt gezien.

Dat is lastig als je zelf emotioneel bent en nog in de verwerkingsfase zit. Onze mediators bieden zakelijke- en emotionele steun en helpen je bij het maken van beslissingen die de rest van je leven kunnen beïnvloeden. Daarbij krijg je ook helder advies en coaching, want het maken van goede beslissingen is in deze situatie makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Harmonieus scheiden in Reeshof

Het scheidingscollectief zet alles in werking om het proces voor jullie zo soepel en harmonieus mogelijk te laten verlopen. Gesprekken over kinderzorg, onroerend goed, pensioen,

inboedel en inkomens zijn op die manier efficiënt en doeltreffend.

Pas als iedereen akkoord is met wat er is afgesproken worden de papieren getekend en

worden de procedures door ons bij de gemeente en de rechtbank in werking gezet.

Daarna bieden we ook nazorg aan, want de overgang van scheiden in Reeshof naar een ander leven is niet zomaar gemaakt. In onze supportgroep zitten mensen die exact hetzelfde hebben meegemaakt en die jou geleidelijk helpen je nieuwe leven te accepteren en ervan te genieten.

 

Een gratis en vrijblijvende kennismaking

We begrijpen dat je eerst graag wilt weten wat je tijdens je scheiding in Reeshof van ons kunt verwachten en ook wat de kosten daarvoor zijn. Daarom bieden we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin al je vragen worden beantwoord. Daarna bepaal je zelf of je van onze mediators gebruik wilt maken. Een gesprek vraag je gemakkelijk aan via ons contactformulier, via e-mail of met een telefoontje. Met de complete ontzorging van Het Scheidingscollectief wordt deze moeilijke periode al een beetje minder moeilijk.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page