top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Scheiden in Eindhoven doe je met een mediator

Scheiden in Eindhoven kun je zelf doen of je kunt een scheidingsadvocaat inhuren.

De beste oplossing is om een mediator van Het Scheidingscollectief in te schakelen.

Deze pakt alle zakelijke aspecten van de scheiding voor je op en zorgt ervoor dat jullie samen goede keuzes maken. Dat doen ze door gesprekken te begeleiden op een neutrale en rustige locatie, door alle belangrijke vraagstukken op tafel te gooien, door dit alles vast te leggen en de procedure in werking te zetten bij gemeente en rechtbank. Dit zijn bij andere specialisten vaak zakelijke gesprekken met als doel het papierwerk op te stellen en handtekeningen te zetten. Bij Het Scheidingcollectief geloven we dat een persoonlijke en praktische aanpak betere resultaten oplevert.

 

Omdat scheiden in Eindhoven al stressvol genoeg is

Tijdens een scheiding heb je veel aan je hoofd en dat maakt het soms moeilijk om de juiste beslissingen te maken. Daarom houden onze mediators ook rekening met jullie gevoelens en bieden ze coaching en advies aan over de mogelijkheden na de scheiding in Eindhoven.

Op die manier zorgen ze voor samenspraak tussen beide partijen en dat levert altijd goede afspraken op over de manier waarop jullie je leven voortzetten. Bij ons word je dus volledig ontzorgd, zowel over de fiscale-, financiële- en juridische aspecten van de scheiding als over de praktische kant van het verhaal. Het resultaat is altijd een soepel en harmonieus verloop.

 

Kosteloos en gratis kennismaken

Je hoeft nog niet direct een beslissing te maken, want bij ons plan je altijd eerst een kennismakingsgesprek in. Dat doe je via e-mail of telefoon en dat gesprek is gratis. Naderhand zijn al je vragen beantwoord en ben je overal van op de hoogte. Besluit je met ons verder te gaan, dan kun je onder onze begeleiding scheiden in Eindhoven en verder met je leven. We bieden overigens nazorg aan, voor iedereen die dat nog een brug te ver vindt. Ook zijn we gespecialiseerd in het opzetten van ouderschapsplannen en bieden we onze diensten aan aan ondernemers en bedrijven.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page