top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Scheiden in Den Bosch doe je samen met de mediators van Het Scheidingscollectief

Jij gaat scheiden, woont in Den Bosch en hebt begeleiding nodig tijdens deze lastige tijd. De mediators van Het Scheidingscollectief zijn onpartijdig, professioneel en perfect in staat

om dat harmonieus en soepel te laten verlopen. Scheiden is niet gemakkelijk en emoties staan vaak in de weg van een correcte afhandeling. Onze mediators helpen jullie dan niet alleen

met de zakelijke kant van de scheiding, maar ook met de emotionele kant. Juridische-, financiële- en fiscale vraagstukken worden ingevuld en afgehandeld en dat gaat samen met een praktische en emotionele ondersteuning. Scheiden is niet het invullen van papierwerk alleen. Het is het begin van een verwerkingsproces en dat weten onze mediators als geen ander.

 

Scheiden in Den Bosch met Het Scheidingscollectief

Bij ons heb je niets te verliezen, want ons kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

We bespreken dan jullie scheiding in Den Bosch en de rol die wij daarin kunnen spelen.

Na dit gesprek weet je alles en bepaal je zelf of je met ons verder wilt gaan of niet.

We bieden verschillende pakketten aan, van een budgetpakket tot een ouderpakket,

specifiek voor gezinnen. We zijn ze enige in Nederland die je hele scheiding in één of

twee dagen in het weekend voor je kunnen afronden. Uiteraard is maatwerk ook een optie.

 

Ook na de scheiding zijn we er

Nadat we de procedures bij de rechtbank en gemeente hebben afgerond en jullie scheiden in Den Bosch is een feit, laten we je niet vallen. Net als dat we je emotioneel steunen tijdens het proces, doen we dat ook naderhand. Zie jij de overgang naar je nieuwe toekomst als te groot om te overbruggen, dan is er onze gespreksgroep met mensen in dezelfde situatie. Deze nazorg bieden we aan iedereen die daar om welke reden dan ook behoefte aan heeft. Zo krijg je ook na je scheiding lucht en rust en leer je op je eigen tempo uit te zien naar je nieuwe leven.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page