top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Jouw mediator in Zaltbommel voor scheidingsbemiddeling

Je hebt samen besloten een punt achter je huwelijk te zetten. Een vechtscheiding inclusief rechtsgang is echter het laatste wat je wilt, omdat je wellicht nog vrienden wilt blijven of in elk geval op een correcte manier met elkaar wilt blijven omgaan - mede in het belang van eventuele kinderen. Ook je familie- en vriendenkring hoopt dat jullie er samen (beter) uitkomen. Zoek je op de termen Mediator Zaltbommel, dan kom je vroeg of laat uit bij Het Scheidingscollectief: terzakekundige scheidingshulp die jullie beiden zowel zakelijk als persoonlijk verder helpt. De verdeling van inkomsten en bezittingen, fatsoenlijke afspraken rondom de kinderen en bovenal een luisterend oor. Het Scheidingscollectief is de mediator in Zaltbommel en omgeving die hiervoor allemaal zorg draagt.

 

Het Scheidingscollectief: meedenkende mediators in Zaltbommel

Deze mediators uit Zaltbommel hebben twee decennia werkervaring, dus mogen zich met recht specialisten noemen als het gaat om het in goede banen leiden van een scheiding. Vanzelfsprekend voelt het besluit om uit elkaar te gaan als een nederlaag. En dat is het vaak ook. 'Een mislukt huwelijk', het is een vervelende uitdrukking die vaak gebruikt wordt, ook als de twee partners in kwestie er van alles aan gedaan hebben. Bregje de Jong en Lisa Hermus zijn de mediators in Zaltbommel waarnaar je op zoek bent: juridische alleskunners die complexe scheidingszaken op een vriendelijke maar kordate manier afronden.

 

Samen je scheiding netjes afhandelen met dé mediator in Zaltbommel en omgeving

Zoeken jij en je partner een begripvolle, empathische en meedenkende mediator in Zaltbommel, vraag dan een gratis adviesgesprek aan om kennis te maken. Dit kan ook in de avonduren. Dat doe je met e-mail, door even te bellen of door het contactformulier op deze website in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en gaan er alles aan doen om jullie te ontzorgen. Een scheidingsproces is een wirwar van prikkels, laverend tussen zakelijke rompslomp en persoonlijke emoties die een plekje moeten krijgen. Het Scheidingscollectief is dé mediator in Zaltbommel die je zoekt.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page