top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een mediator in Vught begeleidt jouw scheiding van A tot Z

Als jij gaat scheiden, dan kan een mediator in Vught van Het Scheidingscollectief veel

zorgen van je wegnemen. Dit is geen scheidingsadvocaat, maar een professionele en

onpartijdige mediator die er zorg voor draagt dat de gesprekken goed verlopen en de afspraken eerlijk worden gemaakt. Wat doe je met het onroerend goed dat jullie bezitten?

Hoe zit het met de zorg voor de kinderen? Wat blijft er over van jullie salarissen nadat jullie gescheiden zijn en hoe verdelen jullie de inboedel? Dit zijn allen vragen die moeilijk te beantwoorden zijn als je de scheiding tegelijkertijd ook emotioneel probeert te verwerken.

Onze mediators in Vught snappen dat en zorgen voor een harmonieus verloop van het complete proces.

 

Ook persoonlijke begeleiding van onze mediator in Vught

De zakelijke aspecten van een scheiding zijn volgens ons slechts één onderdeel waar onze mediators je mee kunnen helpen. Daarom hebben ze ook ervaring met persoonlijke coaching

en het verstrekken van advies over de praktische- en emotionele aspecten die bij een

scheiding komen kijken. De afspraken die je maakt hebben immers direct invloed op de

rest van jouw leven. Daarom helpen de mediators je te beslissen hoe jij verder wilt.

Is de kloof tussen het scheiden en je toekomst te groot, dan bieden we ook nazorg aan, zodat dit geleidelijk en op jouw eigen tempo kan plaatsvinden.

 

Zet de eerste stap

Een mediator van Het Scheidingscollectief zorgt dus voor meer dan alleen de financiële-, fiscale- en juridische afhandeling van papierwerk en procedures. Ze kunnen je ook coachen, regelen alles met de rechtbank en de gemeente en bieden nazorg aan als je nog niet klaar bent om het alleen te doen. De eerste stap is het inplannen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarna je exact weet wat je kunt verwachten. Kies voor begeleiding van een mediator in Vught en je kiest voor een scheiding die professioneel, efficiënt en persoonlijk wordt afgerond.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.
 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page