top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een mediator in Veldhoven voor ontzorging van A tot Z

Een mediator in Veldhoven zorgt ervoor dat jouw scheiding soepel verloopt.

Deze plant de gesprekken in, begeleidt deze gesprekken, legt alle afspraken vast, zet de

procedure in gang en ziet daarbij niets over het hoofd. Dat is dus een hele zorg minder,

vooral in een emotionele periode waarin je bezig bent een scheiding te verwerken.

Kies je voor een mediator van Het Scheidingscollectief, dan wordt deze zakelijke aanpak vergezeld met praktisch advies en persoonlijke coaching. Dat levert een veel minder afstandelijke situatie op, een harmonieuze sfeer en een rustige stemming. En dan maken jullie volledig in samenspraak de afspraken die de rest van jullie leven zullen beïnvloeden.

 

Zo huur je een mediator in Veldhoven in

Wil jij een mediator in Veldhoven inhuren, dan plan je bij ons altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dat doe je door ons te bellen, te e-mailen of door het contactformulier

op de website in te vullen. Na het kennismakingsgesprek weet je exact waar je aan toe bent en beginnen de mediation gesprekken. Deze vinden plaats op een rustige en neutrale locatie en alles wordt besproken, afgesproken en vastgelegd. Hier wordt de persoonlijke- en praktische aanpak van onze mediators in Veldhoven al snel duidelijk. Als alles is afgerond starten wij de procedure bij de gemeente en de rechtbank.

 

Na de gesprekken

Als het laatste gesprek is afgehandeld, bieden we je de optie aan om van onze nazorg gebruik te maken. Niet iedereen maakt de overgang tot een nieuw leven na de scheiding even gemakkelijk en soms is daar hulp en begeleiding bij nodig. Onze supportgroep is dan een uitstekende manier om met anderen te praten en je nieuwe leven geleidelijk te accepteren. We nemen ook altijd nog even naderhand contact met je op om te horen of alles naar wens is verlopen. Bij Het Scheidingscollectief kom je op het gebied van zakelijk-, persoonlijk- en praktisch advies niets te kort.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page