top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Op zoek naar een mediator in Tilburg?

Ben je op zoek naar goed advies en fijne begeleiding tijdens je scheiding waarbij er rekening gehouden wordt met het leven na de scheiding, dan ben je bij onze mediator in Tilburg

van het Scheidingscollectief aan het juiste adres. Onze mediator in Tilburg zorgt ervoor dat je gedurende de gehele periode voorzien wordt van het juiste advies en deskundige en

onpartijdige begeleiding, die ervoor zorgt dat beide partijen na de scheiding weer verder kunnen. Hierbij wordt gekeken naar de fiscale, financiële en juridische aspecten van de scheiding, maar wanneer nodig wordt er ook samen gekeken andere praktische of emotionele aspecten rondom de scheiding.

 

Wat kunnen de mediators in Tilburg voor je betekenen?

Onze mediator in Tilburg kunnen dus qua verschillende aspecten veel voor je betekenen.

Door de juiste vragen te stellen en te kijken naar uw situatie en de mogelijkheden hierin, komen we zo tot een goed plan. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar wie er in het huis blijft wonen

of wat de mogelijkheden hierin zijn en in het geval van kinderen wordt er natuurlijk ook besproken hoe de zorg voor de kinderen geregeld gaat worden. Ook nazorg is een belangrijk onderdeel van onze begeleiding omdat we het belangrijk vinden dat je weet hoe je leven na de scheiding eruit gaat zien. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt, kunnen wij je deze ook aanbieden.

 

Neem contact op met de mediator in Tilburg

Een mediator in Tilburg biedt jullie de mogelijkheid om alle zaken rondom de scheiding in een veilige en neutrale omgeving te bespreken en te regelen. De mediator in Tilburg zal hierbij ook goed naar de wensen en behoeften van beide partijen luisteren en hiermee werken voor zover dit kan. Vind je het prettig om gebruik te maken van een mediator in Tilburg, neem dan contact met ons op. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te verkennen en je vragen beantwoordt te krijgen.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page