top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediator in Sint-Michielsgestel nodig? Neem contact op met Het Scheidingscollectief

Het Scheidingscollectief is jouw mediator in Sint-Michielsgestel en de regio Den Bosch. Gaan jij en je partner uit elkaar, dan bieden wij als eerste een luisterend oor. Wederzijds begrip is een vruchtbare grond voor een goed vervolg. Onze achtergrond als advocaat en coach is dé formule om een even heldere als persoonlijke blik op de zaak te werpen en de pijn van je relatiebreuk zo veel mogelijk te verzachten. Lisa Hermus is financieel echtscheidingsadviseur en Bregje de Jong is gespecialiseerd in complexe scheidingszaken met kinderen. Samen vormen we Het Scheidingscollectief, een gerenommeerde mediator in Sint-Michielsgestel en omstreken.

 

Meedenkende mediators in Sint-Michielsgestel

Je bent op zoek naar mediators in Sint-Michielsgestel, want het proces moet financieel, juridisch en financieel netjes afgehandeld worden. Maar de lange termijn is minstens zo belangrijk. Uiteindelijk is een huis maar een huis, maar voor het welzijn van de kinderen gelden andere wetten. Dat het zaak is om zo goed mogelijk met elkaar te blijven communiceren hierover is duidelijk, al gaat dit niet altijd zoals gepland. Omdat je door allerlei emoties heen en weer geslingerd wordt. Maak daarom gebruik van experts die een ongekend inlevingsvermogen aan de dag leggen. Het Scheidingscollectief, bestaande uit twee ervaren en meedenkende mediators in Sint-Michielsgestel, is dus het adres bij uitstek en jouw vertrouwenspersoon tegelijk.

 

Het Scheidingscollectief, jouw mediator in Sint-Michielsgestel

Vraag je daarom niet af óf, maar welke mediator in Sint-Michielsgestel de geschikte partij is. Die de situatie van een gezonde afstand kan bekijken, de papieren en capaciteiten heeft om zakelijk door te pakken, maar die er vooral alles aan doet om jou en je partner weer met een positief gevoel vooruit te laten kijken. Het Scheidingscollectief is de mediator in Sint-Michielsgestel die meer doet dan alleen rekenen en denken. Ervaar die persoonlijke benadering tijdens een gratis kennismakingsgesprek en neem contact op via deze website.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page