top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Het Scheidingscollectief: mediator in Reeshof voor een soepel proces

Scheiden is stressvol en emotioneel en een mediator in Reeshof kan één gedeelte

van je zorgen wegnemen. Want als je de professionele- en ervaren mediators van Het Scheidingscollectief gebruikt weet je zeker dat de praktische aspecten van de scheiding in orde worden gemaakt. Als je vragen moet beantwoorden over kinderzorg, financiën, onroerend goed en ander bezit, dan heeft dat invloed op je hele leven. Met onze mediators sta je er dan niet alleen voor en krijg je hulp bij het invullen van deze kwesties. Dat is in een lastige- en emotionele periode een hele opluchting.

 

Wat doet onze mediator in Reeshof?

Onze onpartijdige- en ervaren mediators in Reeshof zijn er voor jou op verschillende manieren. Allereerst zorgen ze ervoor dat de gesprekken soepel verlopen en daarvoor gebruiken ze een neutrale- en rustige omgeving. Vervolgens helpen ze bij het invullen van de

vraagstukken die bij de scheiding aan de orde komen en zetten ze dat op papier.

Daarna zetten ze de procedures in werking bij de gemeente en de rechtbank.

Als alles netjes en naar wens is afgerond spreken ze met je over eventuele nazorg.

Je neemt dus pas afscheid als iedereen op zakelijke- en emotionele wijze klaar is om verder te gaan.

 

Coaching en begeleiding

Kies je voor een advocaat, dan zal deze je scheiding op zakelijk vlak perfect afronden, maar dat heeft vaak meer te maken met het zetten van handtekeningen dan het ondersteunen tijdens het proces. Onze mediators bieden coaching en advies aan, over de manier waarop jouw toekomst eruit zal komen te zien en hoe je daar invulling aan kunt geven. De nazorgoptie is voor iedereen beschikbaar en zal door onze mediator in Reeshof ook altijd worden aangeboden. Met Het Scheidingscollectief staan jullie er niet alleen voor en wordt jullie scheiding zo gemoedelijk en efficiënt mogelijk afgerond.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page