top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Harmonieus scheiden met een mediator in Oss

Een mediator in Oss maakt een scheiding niet gemakkelijker, maar neemt wel een groot

gedeelte van de zorgen weg. De mediators van Het Scheidingscollectief kunnen je

onafhankelijk en professioneel bijstaan zodat jullie samen tot een goede overeenkomst komen. Gesprekken worden gevoerd in een rustige en neutrale omgeving, alle aspecten worden behandeld en het proces bij gemeente en rechtbank wordt in werking gezet. Onze mediators doen echter meer dan dat. Ze stellen niet alleen papierwerk op en vragen niet alleen om handtekeningen, maar geven ook advies over de mogelijkheden na de scheiding.

 

Een mediator Oss voor praktische en emotionele ondersteuning

Als afspraken in samenspraak kunnen worden gemaakt, dan zijn deze beter voor beide partijen. En de mediator in Oss is er om de gesprekken zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard komen alle juridische-, professionele- en financiële aspecten aan bod, maar dat levert afstand op. Door ook ondersteuning te bieden bij de emotionele en praktische aspecten van een scheiding maken we de gesprekken persoonlijker, gemoedelijker en eerlijker.

Zo zijn jullie allebei volledig op de hoogte van de mogelijkheden na de scheiding en

komen jullie samen tot een overeenkomst waar je het allebei mee eens bent.

 

Ook nazorg bieden we aan

Waar advocaten vaak alleen papierwerk en handtekeningen verzamelen, krijgen onze mediators in Oss juist de opdracht om meer te doen dan dat. Ze laten je niet zomaar vallen nadat het laatste gesprek gevoerd is. Er wordt altijd nazorg aangeboden, bijvoorbeeld in de vorm van een supportgroep met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook bellen we altijd naderhand nog een keer met je om te zien of alles naar wens is verlopen. Het Scheidingscollectief gaat een stapje verder en zorgt er door middel van coaching en samenspraak voor dat jullie scheiding een soepel, persoonlijk en in harmonieus proces is.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page