top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Financieel, juridisch, fiscaal, emotioneel, praktisch: dé mediator in Kerkdriel

Een scheiding is een ingewikkeld proces, alsof het je allemaal nog niet genoeg energie kost. Toch is het soms beter voor iedereen om uit elkaar te gaan. Dit gebeurt in deze eeuw met dertig tot veertig procent van alle huwelijken in Nederland. Daar kunnen scheidingsexperts Bregje en Lisa van Het Scheidingscollectief niet veel aan veranderen, wel aan de manier waarop een en ander afgehandeld wordt. Het Scheidinsgcollectief is de mediator in Kerkdriel die jij en je partner zoeken om er samen beter uit te komen. Op praktisch en emotioneel gebied - denk aan de zorg voor de kinderen - maar natuurlijk ook met het oog op de papierwinkel. Dé mediator in Kerkdriel bij uitstek heb je nu gevonden.

 

Mediators in Kerkdriel die verder vragen en de steun bieden die jij nodig hebt

De zoektocht naar mediators in Kerkdriel is een klein onderdeel van het scheidingsproces. Vanaf de beslissing om uit elkaar te gaan tot het moment dat jij, je kinderen en je (inmiddels) ex-partner de scheiding een plekje hebben kunnen geven, ontaardde in vroeger tijden vaak in vechtscheidingen met als gevolg een getraumatiseerd kind, een deuk in je zelfvertrouwen en een vriendenkring die in twee kampen verdeeld is. Dat was althans zo in tijden dat een scheiding taboe was. Anno nu vind je samen een luisterend oor, opdat je elkaar wellicht nog gewoon wilt blijven zien. Nu tik je de termen Mediators Kerkdriel in en kom je uit bij Het Scheidingscollectief, gespecialiseerd in complexe scheidingszaken met kinderen.

 

Het Scheidingscollectief is jullie ontzorgende mediator in Kerkdriel en omstreken


Je hebt de deskundige, ervaren mediator in Kerkdriel gevonden, en dan? Allereerst is er een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens helpen we jullie op alle fronten: hoe communiceer je, welke afspraken maak je, hoe worden huis en bezittingen verdeeld? Vanzelfsprekend beschikt Het Scheidingscollectief over de juridische papieren en de know how om deze vervelende periode voor je te verzachten. Als mediator in Kerkdriel en de wijde omtrek weten wij wat erbij komt kijken. Inlevingsvermogen en ontzorging zijn onze kernwaarden. Op deze website vind je een formulier: vul dit in en we nemen contact met jou op! Omdat we weten dat je naast alle scheidingsperikelen wellicht allebei een baan hebt, zijn we ook 's avonds beschikbaar.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page