top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een mediator in Eindhoven voor volledige ontzorging tijdens je scheiding

Als je gaat scheiden dan heb je al genoeg aan je hoofd en een mediator in Eindhoven neemt

een gedeelte van de stress van je over. De mediator organiseert en leidt gesprekken

tussen beide partijen, zorgt dat alle vraagstukken beantwoord en vastgelegd worden

en zet begint procedures bij de gemeente en de rechtbank. Dat betekent dat jij eigenlijk alleen moet onthouden wanneer je bij de gesprekken moet verschijnen en dat is een hele zorg minder. De mediators van Het Scheidingscollectief zorgen ervoor

dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat de scheiding harmonieus en in samenspraak verloopt.

 

Onze mediator in Eindhoven doet meer

Dat is echter niet alles wat onze mediators in Eindhoven doen. Krijg je bij andere partijen en advocaten vooral hulp bij het papierwerk en het zetten van de handtekeningen daar onder, bij Het Scheidingscollectief doen we meer. Een dergelijke zakelijke aanpak levert resultaat op,

maar zijn dat ook de resultaten die jij wilde? Door ook aandacht te besteden aan de

persoonlijke- en praktische aspecten van een scheiding en door advies te geven over de mogelijkheden daarna, zorgen we ervoor dat er een volledige samenspraak

ontstaat tussen beide partijen. Dat levert een minder koude en afstandelijke situatie op en een overeenkomst waar iedereen het mee eens is.

 

Hulp na de scheiding

Je boekt bij ons een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de telefoon of e-mail. Daarna weet je exact waar je aan toe bent. Besluit je met ons verder te gaan, dan krijg je niet alleen de boven omschreven steun, maar bieden we ook nazorg aan. De overgang naar een nieuw leven na de scheiding is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daarnaast doen we naderhand altijd een controle en nemen we contact met je op om te zien of alles goed en naar wens is verlopen. Wij zijn de mediator in Eindhoven die jou volledig ontzorgt.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page