top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Harmonieus scheiden met een mediator in Den Bosch

Een scheiding moet niet alleen emotioneel verwerkt worden en dat weet Het Scheidingscollectief, mediator in Den Bosch, maar al te goed. Terwijl jullie proberen om te gaan met wat er is gebeurd, moeten er belangrijke zaken geregeld worden die invloed hebben op de kwaliteit van jullie toekomst. De mediators van Het Scheidingscollectief helpen jullie niet alleen met de fiscale, financiële en juridische vraagstukken die ontstaan, wij zijn er ook met advies en coaching om jullie te helpen met de praktische en emotionele aspecten van een scheiding. Bij een mediator worden alle belangrijke zaken besproken en zorgen jullie ervoor dat alles harmonieus en correct kan verlopen.

 

Een mediator in Den Bosch helpt jullie door deze tijd

Onze mediators in Den Bosch begrijpen als geen ander hoe lastig het is om een scheiding te regelen als er emoties in het spel zijn. En wij hebben dan ook de kennis en de ervaring om jullie te steunen en begeleiden in deze moeilijke periode. Er is dan geen noodzaak om een scheidingsadvocaat aan te nemen, maar tegelijkertijd staan jullie er ook niet alleen voor. De mediator in Den Bosch helpt jullie bij het beantwoorden van belangrijke vragen over jullie woning, jullie inkomens, de zorg van de kinderen, de kosten voor een scheiding, enzovoorts. Dit doen we vanaf het eerste kennismakinggesprek tot de procedures bij de gemeente en rechtbank zijn afgerond. En indien jullie dat wensen bieden we ook gepaste nazorg aan voor een goede start van jullie nieuwe levens.

 

Een gratis adviesgesprek

Via het formulier op onze website, via e-mail of via de telefoon vraag je een gratis adviesgesprek aan bij Het Scheidingscollectief. Daarna weten jullie exact waar je aan toe bent en kunnen jullie bepalen of een mediator een verstandige volgende stap is. Eén ding is zeker, met een mediator van Het Scheidingscollectief krijgen jullie begeleiding van A tot Z en zorgen jullie samen voor een harmonieuze uitkomst.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page