top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediator in Boxtel nodig: kies voor Het Scheidingscollectief

Je zoekt naar een mediator in Boxtel of de omgeving van Den Bosch? Neem dan Het Scheidingscollectief in de arm. Het is opgericht door Lisa Hermus en Bregje de Jong, twee experts met juridische achtergrond die inzien dat een scheiding een veeleisende en periode is waarin zaken en persoonlijke emoties om de aandacht vechten. Zeker met een baan en kinderen erbij zit je te springen om ontzorging van dit vervelende proces. Dan wil je niet alleen dat het zakelijke gedeelte correct afgehandeld wordt, maar ook iemand die naar je luistert. De situatie moet immers niet erger gemaakt worden dan ze al is. Wie een mediator in Boxtel nodig heeft, kiest voor Het Scheidingscollectief.

 

Beste mediators in Boxtel, Den Bosch en omgeving

Wat deze mediators in Boxtel onderscheidt, is de persoonlijke benadering. De zaak juridisch, fiscaal en financieel afhandelen is een vanzelfsprekendheid, maar daarnaast moet er ruimte zijn voor dingen die niet in cijfers zijn uit te drukken. Zoals de zorg voor de kinderen, en überhaupt de manier waarop je uit elkaar gaat. Ondanks de goede intenties wint de rancune helaas vaak van de ratio. Op dat gebied springen deze mediators in Boxtel in om je tot andere inzichten te brengen. Je te helpen blijven communiceren. Voor kinderen is een scheiding een ingrijpende gebeurtenis - wanneer hun ouders op goede voet met elkaar blijven staan, zijn ze daarbij gebaat.

 

Zoek niet langer naar een mediator in Boxtel: Het Scheidingscollectief staat voor je klaar

Staak de zoektocht op de term mediator in Boxtel, wij staan voor je klaar. Ook 's avonds, want we vergeten niet dat veel mensen er nog 'gewoon' hun werk bij hebben. Kom erachter hoe we te werk gaan, en waarom inlevingsvermogen en meedenken zulke belangrijke eigenschappen zijn in deze periode. Wij hebben de opleiding, kennis en ervaring: al twee decennia helpen wij scheidingen te verzachten. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jouw mediator in Boxtel maak je simpelweg een afspraak via het online contactformulier. Wij luisteren naar jouw/jullie verhaal en gaan even constructief als resoluut te werk.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page