top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Nette afhandeling van je scheiding: Het Scheidingscollectief, mediation in Zaltbommel

Het Scheidingscollectief is de mediation in Zaltbommel die jou en je partner beter uit een scheidingsproces laten komen. Vooropgesteld: een scheiding is een vervelende ervaring, omdat dit besluit op zowel zakelijk als persoonlijk gebied gevolgen heeft. Er gaat veel veranderen en je hele omgeving wil waarschijnlijk dat jullie alles op een correcte manier afsluiten. Vaak gaat dit beter met behulp van een mediator met de nodige juridische kennis en werkervaring, die weet waar de valkuilen in het proces zitten. En die de tijd neemt om naar jullie verhaal te luisteren. Zocht je op Mediation in Zaltbommel en omgeving, dan staat Het Scheidingscollectief voor je klaar.

 

Neem contact op voor een vrijblijvend mediation gesprek in Zaltbommel

Wil je een mediation gesprek in Zaltbommel of omgeving, neem dan contact op. Wij, Bregje de Jong en Lisa Hermus, vormen samen Het Scheidingscollectief. Beiden hebben we twee decennia ervaring en streven naar een vlekkeloos verloop van je scheiding. Ook als het een complexe scheidingszaak betreft. Dat doen we vooral door ons in te leven. In jouw situatie, die van je partner en die van je kinderen. Vanzelfsprekend is er ook een financiële kant aan het verwerkingsproces. Door een mediation gesprek in Zaltbommel aan te vragen, zet je de eerste stap naar de toekomst. Ontzorg jezelf en je partner: neem contact met ons op.

 

Het Scheidingscollectief, de experts op het gebied van mediation in Zaltbommel

Er moeten veel zaken geregeld worden in een periode dat je toch al weinig ruimte in je hoofd hebt. Op zoek naar mediation in Zaltbommel ben je logischerwijs bij Het Scheidingscollectief uitgekomen. Wij combineren een correcte juridische afhandeling met een persoonlijke benadering en streven bovendien naar constructieve oplossingen. Of dit nu de zorg voor de kinderen betreft of de verkoop van het huis. Juist door verder te vragen komen wij samen met jou en je partner tot het beoogde moment van opluchting, dat alles achter de rug is en jullie beiden verder kunnen. Je hebt de beste mediation in Zaltbommel bij dezen gevonden.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page