top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation Waalwijk: alternatief voor scheidingsadvocaten

Mediation Waalwijk is een goed alternatief voor (dure) scheidingsadvocaten. Waar scheidingsadvocaten namelijk voornamelijk kijken naar de zakelijke kant van een scheiding, denkt een mediator met je mee over alle zaken die bij een echtscheiding komen kijken. Het grote voordeel hiervan is dat de scheiding vaak soepeler en harmonieus verlopen. Je zult hier niet alleen op het moment zelf profijt van hebben maar ook in de toekomst. Voor alle partijen is het namelijk belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden en op papier worden gezet. Een mediator kan hier (en met heel veel andere zaken) mee helpen.

Mediation gesprek Waalwijk bij Het Scheidingscollectief

Bij Het Scheidingscollectief ben je welkom voor een gratis en vrijblijvend mediation gesprek Waalwijk. Tijdens dit gesprek leggen we uit met welke zaken we je kunnen helpen en wat je van ons mag verwachten. Zo kijken we niet alleen naar de praktische kant van de scheiding maar ook naar de emotionele kant. Door jouw gevoelens niet uit het oog te verliezen, kunnen we op een prettige manier werken. Daarnaast bieden we jou nazorg. We vinden het heel belangrijk om na afloop contact te houden en te checken of de echtscheiding inderdaad volgens wens in afgehandeld.

Meer weten over mediation in Waalwijk?

Wil je meer weten over mediation in Waalwijk? Neem dan direct contact met ons op. Het Scheidingscollectief is bereikbaar via de telefoon en e-mail. Daarnaast kun je via onze website direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Wij nodigen je hiervoor graag uit op een van onze vestigingen in Eindhoven, Den Bosch of Tilburg. Tot slot kun je online meer lezen over ons en onze diensten. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het opstellen van een ouderschapsplan en het verzorgen van mediation voor ondernemers en bedrijven. Lees gerust verder of schakel ons in als je streeft naar een harmonieuze scheiding!

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page