top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Vught begint bij Het Scheidingscollectief

Door te kiezen voor mediation in Vught voorkom je dat je scheiding via dure advocaten moet lopen. Ook voorkom je dat je fouten maakt of iets vergeet als je het alleen probeert te doen. De mediators van Het Scheidingscollectief helpen je bij het afhandelen van je scheiding en dat doen we van begin tot eind.

Vanaf het moment dat je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons inplant tot

het papierwerk is afgerond en de scheiding officieel is. En zelfs daarna zijn we er nog voor je,

want wij begrijpen dat scheiden niet zo simpel is als het plaatsen van wat handtekeningen en

het indienen van papierwerk. De emotionele kant is net zo belangrijk en onze mediators zijn er

voor je tijdens- en na het proces.

 

Mediation in Vught met advies en coaching

Een scheiding is een traumatische gebeurtenis, of het nu in overeenkomst gebeurt of niet. Onze mediators zijn onpartijdig en deskundig en begrijpen als geen ander dat de opties waarmee je geconfronteerd wordt direct invloed hebben op je toekomst. Daarom zorgen we niet alleen voor het afhandelen van de financiële-, juridische- en fiscale vraagstukken, maar leveren we ook op advies en persoonlijke steun om je te helpen je nieuwe situatie te accepteren. Mocht dat niet genoeg zijn, dan kun je na de mediation in

Vught gebruik maken van onze nazorg en kun je met anderen in onze supportgroep

geleidelijker wennen aan je leven na de scheiding.

 

Boek een gratis kennismakingsgesprek

De beste manier om uit te vinden of de mediators van Het Scheidingscollectief jou van dienst kunnen zijn is door een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dat doe je gemakkelijk met het contactformulier, telefonisch of via e-mail. Je hoort dan direct over de pakketten die we aanbieden en de maatwerkopties. Na een mediation gesprek in Vught ziet het er al heel anders uit en krijg je weer controle en rust.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page