top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Veldhoven begint bij Het Scheidingscollectief

De meeste scheidingen hebben baat bij een goede begeleiding en mediation in Veldhoven van Het Scheidingscollectief is dan een uitstekende keuze. Wij zorgen ervoor dat alle zakelijke afspraken eerlijk en in samenspraak worden gemaakt en dat de gesprekken productief en efficiënt verlopen. We bieden ook praktische- en emotionele steun aan,

door middel van coaching en advies over de mogelijkheden die je na de scheiding hebt.

Jij bent emotioneel nog in de verwerkingsfase en dan is het soms moeilijk om het complete plaatje te zien en naar de toekomst te kijken. Onze mediators laten je zien dat het leven na de scheiding de moeite waard is. Dat levert betere afspraken op en een scheiding in saamhorigheid.

 

Mediation in Veldhoven inclusief nazorg

We begeleiden je scheiding dus van A tot Z en dat met een persoonlijke aanpak. Gevoelens en angsten worden niet vergeten en onze mediators springen daarop in met coaching en advies.

Als het laatste mediation gesprek in Veldhoven plaats heeft gevonden en we alleen nog de procedure bij de gemeente en de rechtbank moeten starten, bieden we ook nazorg aan.

Na de scheiding begint het verwerken pas echt en niet iedereen kan dat alleen.

Met onze nazorg wordt deze overgang minder groot en wen je geleidelijk aan

je nieuwe situatie. We bellen ook altijd even na, om te zien of alles naar wens is verlopen en

of je nog behoefte hebt aan onze hulp.

 

Een gratis kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over mediation in Veldhoven bij Het Scheidingscollectief? Dan plan je bij ons een gratis en ook vrijblijvend kennismakingsgesprek in waar je antwoord krijgt op al je vragen. Aan de hand daarvan bepaal je zelf of je met ons verder wilt gaan of niet. Met de mediators van Het Scheidingscollectief nemen een groot deel van je zorgen weg en helpen je bij een harmonieuze en eerlijke scheiding.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page