top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Kies voor rust en overzicht met mediation Tilburg

Tijdens een scheiding komt er veel op je af en als je dit allemaal in goede banen wilt leiden,

dan kun je terecht bij Mediation in Tilburg. Bij een scheiding zijn er vele aspecten die geregeld moeten worden en daarnaast heb je ook nog te maken met het verwerken van een scheiding.

Dit is een onderdeel wat tijd nodig heeft en dan is het fijn als de andere zaken rondom een scheiding goed en efficiënt geregeld kunnen worden. Mediation in Tilburg zorgt ervoor dat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Samen met één van onze mediators kijk je naar jouw situatie en kijken jullie samen welke keuzes het beste passen bij jouw situatie.

 

Meer duidelijkheid met een mediation gesprek Tilburg

Je bent welkom bij mediation in Tilburg van het Scheidingscollectief wanneer je ervoor wilt zorgen voor een prettig en soepel verloop van de scheiding. Wij zijn er dan ook voor beide partijen. Tijdens een mediation gesprek Tilburg zullen alle aspecten rondom een scheiding besproken en hierbij richten we ons niet alleen op bijvoorbeeld de juridische zaken maar kunnen we je ook ondersteunen bij het emotionele en andere aspecten van de scheiding.

Zo zorgen we er samen voor dat beide partijen weten in welke situatie ze

na de scheiding terecht komen en wat ze kunnen verwachten.

 

Wees welkom voor mediation in Tilburg

Als je interesse hebt of meer wilt weten over mediation in Tilburg? Dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Op onze website vind je meer informatie over hoe je contact met ons op kunt nemen of wat we precies voor je kunnen betekenen. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt dan samen met één van onze mediators kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn. Ben je geïnteresseerd in mediation maar niet in Tilburg? Dan ben je ook welkom in Den Bosch of Eindhoven.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page