top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een scheiding is al vervelend genoeg, kies voor mediation in Sint-Michielsgestel

Een scheiding waarbij alles vlekkeloos geregeld wordt, is anno nu essentieel. Inmiddels weten we wat een huwelijksbreuk met een gezin doet, behalve uit elkaar gaan. Je zoekt naar mediation in Sint-Michielsgestel die nét even een stapje extra zet, ook omdat je misschien geestelijk even niet zo goed 'in de wedstrijd zit'. Zo'n proces is een ongelukkige combinatie van emoties en financiële rompslomp, die je zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Alles een plek geven, omdat het verder netjes geregeld is. Fiscaal, juridisch, maar ook praktisch en emotioneel. Die allround assistentie vind je bij Het Scheidingscollectief, specialisten op het gebied van mediation in Sint-Michielsgestel.

 

Verhelderend mediation gesprek in Sint-Michielsgestel of omgeving

Waarom neem je contact op met het Scheidingscollectief voor een mediation gesprek in Sint-Michielsgestel? Wellicht heb je kinderen, daarom is het zo fijn dat initiatiefnemer Bregje de Jong gespecialiseerd is in complexe scheidingszaken waarbij kinderen betrokken zijn. Lisa Hermus, de andere oprichter van Het Scheidingscollectief, is advocaat en heeft tevens ervaring als coach. Deze combinatie is ideaal voor het in goede banen leiden van een scheiding, waarbij de partners in het gros van de gevallen met een goed gevoel uit elkaar gaan. Omdat alles netjes geregeld is, van omgangsregeling tot financiële papierwinkel. Maar ook omdat deze experts de broodnodige empathie aan de dag leggen. Met een verhelderend mediation gesprek in Sint-Michielsgestel ben je beter af op administratief én emotioneel vlak.

 

Het Scheidingscollectief, voor deskundige mediation in Sint-Michielsgestel

Op zoek naar mediation in Sint-Michielsgestel is het niet zo vreemd dat je bij ons uitkomt. Het Scheidingscollectief onderscheidt zich door die combinatie van persoonlijk contact, de vaardigheid om jullie te helpen blijven communiceren met elkaar en de financiële en wettelijke know how die vereist is in deze materie. Schroom niet en maak een eerste, vrijblijvende afspraak via het contactformulier op deze website. Voor deskundige mediation in Sint-Michielsgestel en sowieso de gehele omgeving Den Bosch staat Het Scheidingscollectief voor je klaar in deze toch al roerige tijd.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page