top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Reeshof: voor een soepele en harmonieuze scheiding

Scheiden is nooit plezierig, maar met mediation in Reeshof verloopt het soepel en harmonieus. Een mediator is een professional die op een onpartijdige wijze zorgt dat alle financiële-,

fiscale- en juridische aspecten van een scheiding correct worden vastgelegd en ingediend.

Daarna wordt de procedure in werking gezet bij de rechtbank en de gemeente.

De mediators van Het Scheidingscollectief zien echter dat een scheiding niet alleen zakelijk begeleid moet worden, maar ook emotioneel. De betrokkenen zitten nog in de verwerkingsfase, maar moeten al wel beslissingen maken die het hele leven na de scheiding beïnvloeden. Daarom zijn onze mediators er ook met advies en coaching over het leven na de scheiding, zodat jullie je beslissingen in samenspraak maken.

 

Hoe werkt mediation in Reeshof?

Kies je voor Het Scheidingscollectief en onze mediators, dan krijg je eerst een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gratis en vrijblijvende gesprek leer je exact waar je

bij ons aan toe bent. Daarna beginnen we aan het eerste mediation gesprek in Reeshof.

We bespreken zaken zoals inkomens, pensioenen, onroerend goed, kinderzorg en inboedel

en leggen de afspraken vast. De hoeveelheid gesprekken die we houden hangt af van wat jullie nodig hebben. Meestal ligt dat tussen 2 en 6. Wij beginnen de procedure met de

rechtbank en de gemeente en bieden jullie na de gespreken nazorg aan.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om zomaar over te gaan op een ander leven.

Met onze nazorg leren we je daar geleidelijk en op je eigen tempo aan te wennen.

 

Boek een gratis gesprek

De eerste stap richting een harmonieuze scheiding is een gratis kennismakingsgesprek bij Het Scheidingscollectief op één van onze vestigingen in Den Bosch, Tilburg of Eindhoven. Daarna bepaal je zelf of je van onze mediation diensten in Reeshof gebruik wilt maken. Eventueel vind je meer informatie op onze website. Het Scheidingscollectief biedt een persoonlijke aanpak in een wereld waar handtekeningen en papierwerk te vaak de overhand hebben.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page