top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Oss voor een scheiding in samenspraak

Scheiden is nooit gemakkelijk en Het Scheidingscollectief, mediation in Oss, leidt je

daar zo goed mogelijk doorheen. Als je van onze diensten gebruik maakt weet je zeker

dat er niets over het hoofd wordt gezien en worden alle afspraken vastgelegd en ingediend.

We gaan echter verder dan een zakelijke afhandeling van jullie scheiding alleen.

Wij vinden het belangrijk dat beide partijen in samenspraak afspraken maken over elkaars toekomst en dat kan alleen als er ook aandacht wordt besteed aan de emotionele kant van het verhaal. Daarom zijn onze mediators coaches en adviseurs die jullie bewust maken van de mogelijkheden in jullie leven na de scheiding.

 

Mediation in Oss van A tot Z en verder

Uiteraard regelen we een rustige en neutrale plaats voor de gesprekken, zorgen we ervoor dat alle belangrijke fiscale-, financiële- en juridische afspraken gemaakt worden, dat de gesprekken goed verlopen en dat het papierwerk piekfijn in orde is. Bij ons kun je een volledige ontzorging verwachten en dat gaat ook na het laatste mediation gesprek in Oss nog verder. We bieden namelijk nazorg aan, voor iedereen die nog niet klaar is om een nieuw leven te beginnen. Daarnaast controleren we altijd op een later tijdstip of alles omtrent de scheiding naar tevredenheid is afgehandeld en of er nog andere zaken zijn waarmee we jullie

van dienst kunnen zijn.

 

Mediation, nazorg en coaching

Bij ons krijg je dus veel meer dan mediation alleen. Door aandacht te besteden aan jullie gevoelens, geloven we dat er meer samenspraak ontstaat tussen jullie twee. En alleen als dat het geval is, komen jullie tot een overeenkomst waar je beide achter staat. Onze mediators zijn dan ook coaches over de mogelijkheden na de scheiding. Ze laten je niet zomaar vallen, maar bieden je nazorg aan. Het verwerken van een scheiding is een lang emotioneel proces. Door gebruik te maken van onze mediation diensten in Oss halen we wat van de stress weg en zorgen we voor een nette scheiding.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page