top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Kerkdriel e.o. voor een zo zorgeloos mogelijk scheidingsproces

Ben je op zoek naar passende mediation in Kerkdriel en omgeving? Het Scheidingscollectief kan jou en je partner dankzij twee decennia ervaring op dit gebied veel zorgen uit handen nemen. Enerzijds is er de zakelijke kant, waar veel mensen direct aan denken bij een scheidingsproces: het juridische, fiscale en financiële deel. Maar wij staan je tevens bij in de onderlinge communicatie, de zorg- en omgangsregeling voor de kinderen en alle emoties die op je af komen. Kortom: Het Scheidingscollectief is de beste mediation in Kerkdriel die jullie hier beiden beter uit laat komen.

 

Kom er samen beter uit en vraag een mediation gesprek in Kerkdriel aan

Grofweg een derde van alle huwelijken strandt. Een scheiding is evenwel een periode waarin alles op persoonlijk én zakelijk vlak vlekkeloos afgehandeld moet worden. En dan ben je, woonachtig in Kerkdriel of de directe omgeving, logischerwijs op zoek naar een mediation gesprek in Kerkdriel. Deskundigen Bregje de Jong en Lisa Hermus richtten samen Het Scheidingscollectief op omdat er nog steeds te veel vechtscheidingen zijn. En, dat vergeet menigeen, omdat een neutrale partij vaak een verrassend heldere kijk op de zaken heeft. Dat is eveneens essentieel als je kinderen hebt. Vraag een mediation gesprek in Kerkdriel aan met deze experts.

 

Het Scheidingscollectief, voor de beste mediation in Kerkdriel

Zoekend naar mediation in Kerkdriel kom je niet toevallig uit bij Het Scheidingscollectief: wij luisteren, ontzorgen, geven advies en nemen je veel administratieve vraagstukken uit handen. Heb je overdag weinig tijd, dan is het goed om te weten dat wij ook in de avonduren kunnen afspreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jullie beter leren kennen is in onze ogen noodzakelijk om je door dit onvermijdelijke proces te loodsen. Neem contact op via het online formulier en ervaar hoe vakmensen op het gebied van mediation in Kerkdriel je verder helpen.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page