top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Goirle met een persoonlijke en professionele aanpak

Als jij mediation in Goirle nodig hebt en daar Het Scheidingscollectief voor wilt gebruiken,

dan zit je in een moeilijke periode. Je gaat door een scheiding en dat is emotioneel.

Een scheiding moet verwerkt worden, maar dat is lastig als er zoveel papierwerk,

procedures en regels op je bord liggen. Onze mediators zijn er om jou deze zakelijke kant van het proces te ontnemen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de manier waarop de scheiding wordt ingevuld en ingediend. In een neutrale en rustige omgeving spreken jullie de vraagstukken door en onze mediator zorgt ervoor dat er niets wordt vergeten. Ze zijn onpartijdig, professioneel, ervaren en gaan een stapje verder.

 

Mediation in Goirle inclusief coaching en begeleiding

Tijdens de gesprekken over financiële-, fiscale en juridische vraagstukken moeten jullie beslissingen maken die de rest van jullie leven gaan beïnvloeden.

Het is dus belangrijk dat jullie dat in samenspraak doen.

Daarom krijg je tijdens het mediation gesprek in Goirle niet alleen de zakelijke feiten te horen, maar adviseren en coachen onze mediators jullie ook over het leven na de scheiding.

Dat is lastig om in te zien als je emotioneel nog niet zo ver bent en met onze mediators beslissen jullie samen hoe jullie verdergaan. Is de kloof te breed, dan worden onze nazorgopties ook met jullie besproken voor ondersteuning tijdens de overgang.

 

Het Scheidingscollectief

Je vraagt bij ons altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Daarna ben je van alles op de hoogte en maak je een beslissing over onze mediation diensten in Goirle. Een afspraak is zo gemaakt via het contactformulier of de telefoon en vindt plaats in één van onze vestigingen in Noord Brabant. Ondertussen vind je op onze website al allerlei informatie over onze manier van aanpak. We zijn bijvoorbeeld ook regelmatig mediators voor bedrijven en ondernemers. Hebben jullie kinderen, dan is het opstellen van een ouderschapsplan onze specialiteit. Met Het Scheidingscollectief sta je er nooit alleen voor.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page