top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Met mediation in Eindhoven wordt scheiden iets minder zorgeloos

Als je gaat scheiden, dan maak je je waarschijnlijk zorgen over allerlei zaken en mediation in Eindhoven kan dan een gedeelte van deze zorgen van je wegnemen.

Uiteraard kan een mediator de vragen over kinderzorg, onroerend goed en inkomens niet voor je beantwoorden, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat jullie hier een invulling aan geven die voor beide partijen acceptabel is. Bij Het Scheidingscollectief zijn professionele en deskundige mediators werkzaam die het als doel hebben samenspraak te bereiken tussen beide partijen. Dat doen ze niet alleen door de zakelijke aspecten van de scheiding te behandelen, maar door ook aandacht te besteden aan de praktische- en emotionele aspecten.

 

Minder zorgen met mediation in Eindhoven

Bij een scheiding komt veel kijken. Jullie moeten afspraken maken over financiële-, fiscale- en juridische zaken en mogen niets over het hoofd zien. Een mediator zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt behandeld. Jij weet dat je je daar al geen zorgen meer over hoeft te maken.

Mediators van Het Scheidingscollectief vertellen je ook over de mogelijkheden die je hebt na je scheiding. Ze starten de procedures bij de gemeente en de rechtbank ook voor je.

Het enige waar je je met onze mediation in Eindhoven eigenlijk nog zelf voor moet

zorgen is om op tijd bij de mediation gesprekken te verschijnen.

 

We laten je niet vallen

Nadat het laatste mediation gesprek in Eindhoven afgerond is en alles is geregeld, laten we je niet zomaar in de steek. Voor veel mensen begint het echte verwerkingsproces dan pas en dat is niet gemakkelijk. Daarom bieden we altijd onze nazorgopties aan, zodat je steun kunt krijgen en de overgang naar een nieuw leven geleidelijk en met steun kunt maken. Ook bellen we altijd naderhand nog een keer met je, om te zien dat alles naar behoren is verlopen en om te horen of je nog iets nodig hebt.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page