top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Harmonieus en in samenspraak scheiden met mediation in Drunen

Een scheiding is altijd moeilijk en dan is mediation in Drunen een uitkomst.

De mediators van Het Scheidingscollectief zijn professioneel en ervaren en weten exact hoe ze iedere scheiding soepel en harmonieus kunnen laten verlopen.

We houden gesprekken in onze neutrale en rustige ruimtes, brengen alle financiële-,

juridische en fiscale zaken naar voren en helpen jullie in samenspraak beslissingen te

maken over jullie toekomst. Scheiden met een advocaat is duur en scheiden zonder hulp is stressvol. De gulden middenweg is een mediator van Het Scheidingscollectief, want, zoals je hier kunt lezen, deze doet meer dan het papierwerk regelen alleen.

 

Mediation in Drunen bij Het Scheidingscollectief

Onze mediators zijn professioneel, onpartijdig, ervaren en deskundig. Ze begeleiden het mediation gesprek in Drunen dat gaat over de zorg voor de kinderen, onroerend goed, pensioen, salarissen en de inboedel. Omdat jullie beide een nieuw leven gaan beginnen, zijn dit allen beslissingen die daar direct invloed op hebben.

Daarom zijn onze mediators ook in staat om jullie met advies en coaching te laten

zien wat er na de scheiding voor jullie mogelijk is. Met deze coaching is samenspraak over de toekomst veel gemakkelijker. Uiteraard zorgen onze mediators er ook voor dat

de procedures bij de rechtbank en gemeente in werking gezet worden. Je weet dus zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien.

 

Het Scheidingscollectief doet meer

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en zo ingepland via onze website of telefoon. Het Scheidingscollectief gaat een stapje verder voor haar klanten en kijkt verder dan papierwerk alleen. On onze website vind je informatie over de nazorgoptie die we aanbieden, voor als je nog niet klaar bent voor je nieuwe leven. We zijn specialisten in het opstellen van een ouderschapsplan en onze diensten zijn ook beschikbaar voor ondernemers en bedrijven. Zoek je naar mediation in Drunen, dan is Het Scheidingscollectief dé plek waar je een volledige ontzorging kunt verwachten. Zelfs nadat alles officieel is afgerond.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page