top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Onafhankelijke scheidingsbemiddeling door mediation bij een mediator in Den Bosch

Als jij en je partner de moeilijke beslissing nemen om uit elkaar te gaan of gaan scheiden helpen wij jullie bij alle onderdelen van de scheiding: financieel, fiscaal, juridisch, emotioneel én praktisch. Lisa Hermus heeft haar praktijk voor mediation in Den Bosch, en laat jullie graag zien wat jullie mogelijkheden zijn als alle belangen worden meegenomen. Ook als het moeilijk is om met elkaar te praten helpen wij jullie vooruit. Jullie kinderen staan daarbij centraal.

 

Dat doen we met goede bemiddeling, helder advies, complete informatie en hulp bij jullie communicatie. Hierdoor kunnen jullie goede afspraken met elkaar maken en weten jullie hoe jullie leven er na de scheiding uit zal zien.  Gedurende de hele scheiding staan wij persoonlijk en in alle rust aan jullie zijde. Jullie kunnen voor alle vragen en onderwerpen over de scheiding bij ons terecht. We hebben alle kennis en kunde in huis om jullie compleet te begeleiden. Zodat jullie je scheiding goed kunnen regelen en jullie daarna goed de toekomst tegemoet gaan. 

Bij een scheiding is emotioneel veel te verwerken, en zijn er belangrijke zaken die moeten worden geregeld. Deze zaken hebben invloed op jullie toekomst en hoe je deze vorm moet gaan geven. Hoe gaan jullie de zorg voor de kinderen verdelen? Wat gebeurt er met het huis? Welke invloed heeft de scheiding op jullie inkomens? Deze fiscale, financiële en juridische zaken zijn soms lastig samen te regelen als je ook met de bijkomende emoties probeert om te gaan. Lisa Hermus van het Het Scheidingscollectief kan jullie in een mediation gesprek in Den Bosch daarbij helpen. Jullie krijgen dan de begeleiding die je nodig hebt tijdens deze periode.

Mediation Den Bosch bij Het Scheidingscollectief


Besluiten jullie via mediation bij Het Scheidingscollectief jullie scheiding te regelen, dan regelen we alles van de kennismaking tot de uiteindelijke administratieve procedures. Het eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend en jullie krijgen te horen wat we voor jullie kunnen betekenen. Onze mediators Lisa en Bregje zijn onpartijdig en deskundig en hebben de juiste kennis om jullie te helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Dat is dan niet alleen op juridisch, financieel en fiscaal gebied, maar ook over de praktische en emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken. Het Scheidingscollectief gaat een stapje verder en zorgen we ervoor dat jullie scheiding zo soepel mogelijk en in samenspraak verloopt. Uiteraard verzorgen we na onze onafhankelijke scheidingsbemiddeling ook de procedures bij de gemeente en de rechtbank.

Een gratis adviesgesprek


Zoek je een mediator voor mediation in Den Bosch neem dan contact met me op. Wij helpen jullie de scheiding deskundig, betrokken en onpartijdig wordt geregeld en dat jullie geen hoge kosten hoeven te maken voor scheidingsadvocaten. Vraag daarom vandaag nog een gratis adviesgesprek aan via e-mail, via onze website of telefoon en ook jullie scheiding kan harmonieus en soepel worden afgerond.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprekBel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page