Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst. 

Persoonlijk, betrokken,

deskundig en

op maat.

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Onafhankelijke scheidingsbemiddeling met mediation Den Bosch


Als jij en je partner besloten hebben om te gaan scheiden, dan kan mediation Den Bosch een grote steun zijn. Want naast het feit dat jullie de scheiding emotioneel moeten verwerken, zijn er dringende zaken die moeten worden geregeld. Deze zaken hebben invloed op jullie toekomst en hoe je deze vorm moet gaan geven. Hoe gaan jullie de zorg voor de kinderen verdelen? Wat gebeurt er met het huis? Welke invloed heeft de scheiding op jullie inkomens? Deze fiscale, financiële en juridische zaken zijn lastig samen te regelen als je ook met de bijkomende emoties probeert om te gaan. Vraag daarom bij Het Scheidingscollectief een mediation gesprek in Den Bosch aan en jullie krijgen de begeleiding die je nodig hebt tijdens deze lastige periode.

Mediation Den Bosch bij Het Scheidingscollectief


Besluit je een mediation gesprek aan te vragen bij Het Scheidingscollectief, dan regelen we alles van de kennismaking tot de uiteindelijke administratieve procedures. Het eerste adviesgesprek is gratis en vrijblijvend en jullie krijgen te horen wat we voor jullie kunnen betekenen. Onze mediators zijn onpartijdig en deskundig en hebben de juiste kennis om jullie te helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Dat is dan niet alleen op juridisch, financieel en fiscaal gebied, maar ook over de praktische en emotionele aspecten die bij een scheiding komen kijken. Het Scheidingscollectief gaat een stapje verder en zorgen we ervoor dat jullie scheiding zo soepel mogelijk en in samenspraak verloopt. Uiteraard verzorgen we na onze onafhankelijke scheidingsbemiddeling ook de procedures bij de gemeente en de rechtbank.

Een gratis adviesgesprek


Denk jij dat mediation in Den Bosch voor jullie een gezonde en logische volgende stap is? Dan is Het Scheidingscollectief een uitstekende mediator om dat bij te doen. Door met ons verder te gaan zorgen jullie ervoor dat je scheiding correct en efficiënt wordt geregeld en dat jullie geen hoge kosten hoeven te maken voor scheidingsadvocaten. Vraag daarom vandaag nog een gratis adviesgesprek aan via e-mail, via onze website of telefoon en ook jullie scheiding kan harmonieus en soepel worden afgerond.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.