top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Mediation in Boxtel: Het Scheidingscollectief helpt je op alle fronten

Hebben jij en je partner deskundige mediation in Boxtel nodig? Wanneer jullie besloten hebben te scheiden, heb je behoefte aan professionals die de zakelijke kant van het toch al vervelende verhaal op correcte wijze tot een goed einde te brengen. Alsmede aan begrip, empathie en een persoonlijke benadering. Het gaat niet alleen om het huis verkopen en de inboedel verdelen, je wilt emotioneel bijgestaan worden. Je tikte de zoekterm Mediation in Boxtel en bent niet toevallig uitgekomen bij ons, Bregje en Lisa oftewel Het Scheidingscollectief.

 

Een vrijblijvend mediation gesprek in Boxtel of omgeving

Kinderen zijn erbij gebaat als deze periode verzacht kan worden. Tijdens een eerste, vrijblijvend mediation gesprek in Boxtel, Zaltbommel of welke plek in de regio Den Bosch dan ook, gaan we in op jullie persoonlijke situatie. We gaan niet je doopceel lichten en vragen ook niet naar de oorzaak van de breuk, maar kijken het liefst verder: welke omgangsregeling is praktisch, welke emotionele aspecten spelen mee? Uiteraard dragen we zorg voor de financiële afhandeling. Het zou het mooist zijn als je de relatie zonder scrupules achter je kunt laten. Dat geeft vertrouwen in de toekomst. Vraag daarom een mediation gesprek in Boxtel aan bij Het Scheidingscollectief.

 

Kies voor een beter vervolg: Het Scheidingscollectief, professionals in mediation in Boxtel

Dit bedrijf in mediation in Boxtel staat voor persoonlijke behoeftes in plaats van een kille benadering. Wij weten dat een scheiding een slingerweg tussen zakelijke beslommeringen en allerlei emoties is, een behoorlijk contrast in een tijd die toch al zo verwarrend kan zijn. Kies voor mediation in Boxtel voor het Scheidingscollectief, dat er alles aan gelegen is om die verwarring om te zetten in een positieve blik vooruit en een correcte juridische afhandeling. Neem contact met ons op via mail, een telefoontje of via het formulier op deze website. 

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page