top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een echtscheidingsadvocaat Den Bosch of een mediator van Het Scheidingscollectief?

Gaan jullie scheiden of uit elkaar en hebben jullie iemand nodig om jullie daarbij te begeleiden neem dan contact met ons op.  Wij zijn er namelijk ook met advies en professionele coaching zodat jullie ook steun krijgen bij de praktische en emotionele gevolgen van een scheiding. Jullie hoeven niet meer naar een echtscheidingsadvocaat in Den Bosch omdat ik alles voor jullie kan afhandelen. daardoor hebben jullie één aanspreekpunt voor jullie scheiding. 

 

Bespaar de kosten voor een echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Bij Het Scheidingscollectief werken professionele, onafhankelijke en deskundige mediators. Wij helpen jullie bij het afronden van de scheiding met als doel dat op een zo harmonieuze manier mogelijk te doen. Vraagstukken komen aan de orde, zoals de zorg voor de kinderen, financiën voor beide partijen, onroerend goed dat jullie samen bezitten en pensioenregelingen. Daarna regelen we de procedure bij de gemeente en de rechtbank ook.  Daarom hoeven jullie niet nog naar een advocaat echtscheiding in Den Bosch.

 

Zelfs de nazorg kan bij ons

Nadat de mediator klaar is en het traject is afgerond, is het tijd om alleen verder te gaan. Voor veel mensen is deze overgang groot en ook daar kan Het Scheidingscollectief je bij helpen. Wij bieden je nazorg in de vorm van een supportgroep met gelijkgezinden, zodat je geleidelijk aan je nieuwe toekomst kunt wennen. Daar kan geen echtscheidingsadvocaat in Den Bosch tegenop. Plan daarom vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek aan en je zet de eerste stap richting een soepele, gemoedelijke en harmonieuze scheiding.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page