Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst. 

Persoonlijk, betrokken,

deskundig en

op maat.

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een echtscheidingsadvocaat Den Bosch of een mediator van Het Scheidingscollectief?

Lig je in een scheiding en heb je iemand nodig om jullie daarbij te begeleiden, dan is een echtscheidingsadvocaat Den Bosch misschien het eerste waar je aan denkt. Maar de mediators van Het Scheidingscollectief zijn een uitstekende alternatieve keuze, vooral als je een persoonlijke en complete aanpak zoekt. Waar echtscheidingsadvocaten vaak kijken naar de zakelijke aspecten bij een scheiding en vooral het juridische papierwerk in orde maken en indienen, gaan onze mediators een stapje verder. Ze zijn er namelijk ook met advies en professionele coaching zodat jullie ook steun krijgen bij de praktische en emotionele gevolgen van een scheiding.

 

Bespaar de kosten voor een echtscheidingsadvocaat Den Bosch

Bij Het Scheidingscollectief werken professionele, onafhankelijke en geschoolde mediators. Zij helpen jullie bij het afronden van de scheiding met als doel dat op een zo harmonieuze manier mogelijk te doen. Vraagstukken komen aan de orde, zoals de zorg voor de kinderen, financiën voor beide partijen, onroerend goed dat jullie samen bezitten en pensioenregelingen. Daarna regelen ze de procedure bij de gemeente en de rechtbank ook. Wij kunnen dit zelfs in één of twee dagen tijdens het weekend voor jullie regelen. Waarom zou je een advocaat echtscheiding Den Bosch aannemen als onze mediators een A tot Z ontzorging aanbieden?

 

Zelfs de nazorg kan bij ons

Nadat de mediator klaar is en het traject is afgerond, is het tijd om alleen verder te gaan. Voor veel mensen is deze overgang groot en ook daar kan Het Scheidingscollectief je bij helpen. Wij bieden je nazorg in de vorm van een supportgroep met gelijkgezinden, zodat je geleidelijk aan je nieuwe toekomst kunt wennen. Daar kan geen echtscheidingsadvocaat in Den Bosch tegenop. Boek daarom vandaag nog je gratis kennismakingsgesprek aan en je zet de eerste stap richting een soepele, gemoedelijke en harmonieuze scheiding.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.