top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Echtscheiding in Tilburg: niet leuk, wel goed geregeld

Een scheiding is altijd een moeilijk besluit en als het besluit eenmaal is genomen,

dan wil je dat dit op een goede manier geregeld wordt zonder problemen.

Er zijn verschillende manieren om een scheiding te regelen. Eén van de manieren die de laatste tijd steeds populairder wordt is het gebruik van een mediator. Een mediator is iemand die jullie kan begeleiden gedurende het hele proces van de scheiding en die jullie ook kan begeleiden bij ieder aspect van de scheiding. Hierbij zijn het geven van helder advies en onpartijdigheid belangrijke onderdelen en wordt er de tijd genomen om genoeg aandacht te kunnen besteden aan ieder aspect van jullie nieuwe leven.

 

Echtscheiden in Tilburg: ondersteuning bij al uw vragen

Wanneer je gaat scheiden zitten jullie misschien met een hoop vragen. Als er dan ook kinderen zijn, dan nemen deze vragen misschien alleen maar toe en betekent dit ook dat er een

hoop extra dingen geregeld moeten worden. Kinderen of niet, er zijn genoeg dingen

die geregeld moeten worden en je wilt natuurlijk zeker weten dat je de juiste,

of in ieder geval een doordachte, keuze maakt. Daarom word je bij het Scheidingscollectief persoonlijk begeleid door dezelfde mediator die al jullie vragen kan beantwoorden en zo tot de beste oplossing kan komen.

 

Waar kunt u terecht bij een echtscheiding in Tilburg?

Bij een echtscheiding in Tilburg kun je dus vanzelfsprekend terecht bij het Scheidingscollectief. Hier kun je terecht voor al je vragen en problemen waar je tegen aan loopt. De mediator zal al deze punten samen met jullie bekijken en zo tot een oplossing proberen te komen die voor iedereen werkt. Met een mediator wordt je scheiding op een goede en gemoedelijke manier geregeld waarbij er aandacht is voor de wensen en behoefte van iedereen. Je wordt voorzien van alle informatie die je nodig hebt en de mediators beschikken over alle kennis die nodig is om jullie op ieder vlak te kunnen begeleiden. Op deze manier kunnen jullie allebei goed voorbereid vooruit kijken naar een goede, nieuwe toekomst.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page