top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een echtscheiding in Eindhoven verloopt harmonieuzer met een mediator

Als jij door echtscheiding in Eindhoven gaat, dan heb je begeleiding nodig zodat er eerlijke afspraken gemaakt kunnen worden voor beide partijen. Je kunt dan een scheidingsadvocaat inhuren de vooral het papierwerk en de handtekeningen zal verzamelen.

Een andere optie is een mediator van Het Scheidingscollectief. Deze mediator doet hetzelfde als de advocaat, maar met een minder zakelijke houding. Wij geloven namelijk dat een persoonlijke- en praktische aanpak betere overeenkomsten oplevert. In plaats van een koud en onpersoonlijk gesprek, krijg je van ons begeleiding waarbij je gevoelens en angsten ook worden aangesproken.

 

Een echtscheiding in Eindhoven is al lastig genoeg

Geen echtscheiding is makkelijk en daarom nemen onze mediators alle praktische zaken van je uit handen. Jij moet er alleen voor zorgen dat je op de juiste momenten bij de gesprekken verschijnt. De mediator zet de gesprekken op, begeleidt ze, brengt alle fiscale-, juridische- en financiële vraagstukken naar voren en legt deze vast. Je krijgt coaching en advies over je leven na de echtscheiding in Eindhoven en over de mogelijkheden die je dan hebt. Door ook naar de emotionele- en praktische aspecten te kijken en de toekomst voor beide partijen te bespreken, maken jullie je beslissingen in samenspraak.

 

Totale ontzorging

Als mediators kunnen we er zorg voor dragen dat jullie echtscheiding harmonieus en soepel verloopt. Maar wat we ook doen is het aanbieden van nazorg. Als de gesprekken zijn afgerond, begint het echte verwerken van de scheiding vaak pas en dat kan niet iedereen alleen. Ook bellen we altijd naderhand nog een keer met je om te zien of alles goed is verlopen en of je onze hulp nog nodig hebt. Bel ons of e-mail ons en je plant vandaag nog een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Met alle informatie die je nodig hebt zet je dan de eerste stap richting een harmonieuze echtscheiding in Eindhoven.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
200122-613-4  orginele uitsnede-3.jpg
Bregje
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page