top of page
Image by Philipp Deus

Begeleiding naar een goede toekomst na je scheiding.
Persoonlijk, deskundig en onpartijdig

De mediators van Het Scheidingscollectief staan voor een persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens jullie scheiding.

Een harmonieuze echtscheiding in Den Bosch met steun van Het Scheidingscollectief

Een echtscheiding in Den Bosch is nooit makkelijk. Of jullie nu als vrienden of als vijanden uit elkaar gaan, emoties staan vaak in de weg van een soepele en harmonieuze afhandeling. De mediators van Het Scheidingscollectief begrijpen dat als geen ander en bieden een rustige en neutrale omgeving aan om gesprekken te voeren en vraagstukken te behandelen. Naast de zakelijke afhandeling, besteden ze ook aandacht aan emotionele- en praktische gevolgen van een scheiding en bieden advies en coaching aan. Onze mediators gaan een stapje verder en ontzorgen jullie met een A tot Z dienstverlening. Dat neemt de emoties niet weg, maar maakt het scheiden wel een stuk gemoedelijker, efficiënter en soepeler.

 

Een snelle echtscheiding in Den Bosch

Mensen die gaan echtscheiden in Den Bosch willen dat vaak zo snel mogelijk achter de rug hebben. Daarna is het namelijk mogelijk om weer een toekomst te zien. Wij bieden daarom verschillende pakketten aan, waarmee je zelf bepaalt van welke diensten je gebruik wilt maken. Zo is er een budgetpakket, een comfortpakket en een ouderpakket.

Wij kunnen zelfs als enige in Nederland een weekendscheiding aanbieden waarmee we in maximaal twee weekenddagen je hele scheiding afronden. Daarna is het alleen nog de procedures bij de gemeente en rechtbank, en het proces is achter de rug. Maatwerk is bij ons uiteraard ook een optie.

 

Een gratis en vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten over wat we te bieden hebben, dan neem je via e-mail, contactformulier of telefoon contact op met ons. We plannen dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarna je exact weet wat je van ons kunt verwachten. Een echtscheiding in Den Bosch zal altijd moeilijk zijn, maar met de mediators van Het Scheidingscollectief krijg je de steun en hulp die je nodig hebt om het zo soepel mogelijk te maken.

Hoe kunnen we jullie helpen? We helpen jullie graag vooruit.

 

Willen jullie meer weten over onze diensten, scheidingsbemiddeling óf zijn er andere vragen over familie mediation? Jullie zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een geschikt moment om jullie situatie en vragen vrijblijvend te bespreken. Afspraken zijn ook in de avond mogelijk!

Lisa januari 2022.jpg
Lisa
Ask%20an%20Expert_edited.jpg
Gloeilamp
Kinderen op school

Wij zijn gecertificeerd familie mediator, jurist/fiscalist en kunnen je daarom van A tot Z begeleiden bij jullie scheiding.

Speciale aandacht voor kinderen bij de spel- en praatgroep KIES.

Nazorg via de supportgroep voor alle gescheiden partners.

bottom of page